tarmluft, når at se en læge

Tarmluft er altid til stede over hele længden af ​​fordøjelseskanalen, fra maven til endetarmen. Vi bemærker tarmluft, hvis den er for stor eller forårsager smerte.

Overskydende tarmluft i maven eller øvre tarmen kan resultere i overskydende bøvsen eller sure opstød. Overskydende tarmluft i nederste tarmen kan resultere i øget gas gået fra din anus (flatulens). Overskydende gas fra enten placering kan forårsage kramper eller smerter, ofte uden en indlysende mønster.

De fleste mennesker bøvse lejlighedsvis og mennesker passerer gas rektalt flere gange om dagen som en normal del af de daglige aktiviteter og opdeling mad. Nogle gange kan overdreven tarmluft indikere en fordøjelsesproblemer.

I sig selv, tarmluft er sjældent et tegn eller symptom på en alvorlig tilstand. Det kan forårsage ubehag og forlegenhed, men det er som regel bare et tegn på et normalt fungerende fordøjelsessystem. Hvis du er generet af tarmluft, prøve at ændre din kost.

Men se din læge, hvis din gas er vedvarende eller alvorlige, eller hvis det er forbundet med opkastning, diarré, forstoppelse, utilsigtet vægttab, blod i afføringen eller halsbrand.

besøge din læge