l-arginin: betyder det sænke blodtrykket?

L-arginin (el-AHR-jih-Nene) er et stof, der er fundet i nødder, fisk, rødt kød, soja, fuldkorn, bønner og mejeriprodukter. Det er også tilgængelige i kosttilskud.

Nogle mennesker tager L-arginin, fordi det menes at slappe af og åbne dine arterier, som kan hjælpe lavere blodtryk.

Undersøgelser af L-arginin har haft blandede resultater. Den nyeste forskning tyder på, at L-arginin kan sænke blodtrykket. Men brug for større undersøgelser, der skal gøres for at bekræfte, at L-arginin kosttilskud kan reducere blodtryk, før eksperter kan anbefale daglige brug af disse kosttilskud.

Din krop normalt gør hele L-arginin den har brug for. Tage et tillæg er sjældent nødvendigt, og kan være til gavn kun til folk der har en mangel eller en underliggende helbredstilstand, såsom diabetes.

L-arginin kosttilskud kan interagere med nogle medikamenter, herunder nitroglycerin, nogle højt blodtryk medicin og erektil dysfunktion medicin. Tag ikke L-arginin kosttilskud, hvis du har haft forkølelsessår eller genital herpes. For meget L-arginin i dit system kan udløse virus, der forårsager disse betingelser.

Hvis du ønsker at reducere dit blodtryk, så tal med din læge om behandlingsmuligheder, herunder sunde livsstilsændringer. Hvis du har forhøjet blodtryk, tale med din læge, før du starter nogen nye naturlægemidler eller kosttilskud.

Med