incruse ellipta (inhalator) patientinformation

Regeringen godkender Incruse Ellipta

Generisk navn: umeclidinium inhalationspulver; Dato for godkendelse: April 30, 2014; Firma: GlaxoSmithKline

Behandling til: Kronisk Obstruktiv Lungesygdom

Umeclidinium tilhører klassen af ​​lægemidler kaldet langtidsvirkende muskarine antagonister (Lamas), som også omfatter tiotropium (Spiriva) og aclidinium (Tudorza Pressair).

Patientinformation

Incruse Ellipta er til vedligeholdelsesbehandling og skal ikke anvendes til at lindre akutte symptomer på KOL. Det bør anvendes jævnligt en gang om dagen, hver dag. Patienter bør altid kontakte deres læge, hvis deres symptomer bliver værre, eller hvis de kræver flere inhalationer end normalt af deres anfaldsmedicin.

Incruse Ellipta bør ikke anvendes til patienter med en alvorlig overfølsomhed over for mælkeproteiner. De mest almindelige bivirkninger af behandlingen omfatter nasofaryngitis, øvre luftvejsinfektioner, hoste og ledsmerter. Mindre almindelige bivirkninger omfattede atrieflimren. Patienterne bør også være opmærksomme på en tilstand kaldet paradoks bronkospasme, hvilket er en forværring af symptomer umiddelbart efter inhalation af medicinen. Patienter med snævervinklet glaukom, og urinretention kan opleve en forværring af deres tilstand.

Læs denne Patientinformation før du modtager denne medicin og hver gang du modtager behandling. Der kan være nye oplysninger. Denne information er ikke træde i stedet for at tale med din læge om din sygdomstilstand eller behandling.

Incruse Ellipta er en antikolinerg bronkodilatator, som virker ved at hjælpe musklerne omkring luftvejene i lungerne blive afslappet at forhindre symptomer såsom hvæsen, hoste, trykken for brystet, og åndenød.

Hvad er Incruse Ellipta?

Det er en receptpligtig medicin til behandling af kronisk obstruktiv lungesygdom (COPD), en kronisk lungesygdom, som omfatter kronisk bronkitis, emfysem, eller begge dele.

Denne medicin bruges langt sigt en indånding dagligt. Det bør ikke anvendes til børn.

Incruse Ellipta er til oral inhalation via en særlig inhalator. Pulveret må ikke sluges.

Før du bruger denne medicin, så fortæl din læge, hvis du har snævervinklet glaukom eller en forstørret prostata eller blære obstruktion.

Incruse Ellipta anvendes til forebyggelse af bronchospasme angreb, og vil ikke arbejde hurtigt nok til at behandle et angreb, der er allerede begyndt. Du skal altid bruge en hurtigere virkende anfaldsmedicin (korttidsvirkende bronkodilatator) til behandling af et pludseligt bronkospasme angreb. Hvis du ikke har en rednings-inhalator, skal du kontakte din læge, for at have en ordineret til dig.

Brug ikke denne medicin, hvis du

Fortæl din læge om alle dine sundhedsmæssige betingelser, herunder, hvis du

Fortæl din læge om alle de lægemidler, du tager, herunder receptpligtig og over-the-counter medicin, vitaminer og naturlægemidler kosttilskud. Umeclidinium og visse andre lægemidler kan interagere med hinanden. Dette kan forårsage alvorlige bivirkninger.

Især fortælle din læge, hvis du tager

Kend de lægemidler, du tager. Hold en liste over dem for at vise din læge, og apoteket, når du får en ny medicin.

Læs trin-for-trin instruktioner inkluderet i pakken. Brug ikke inhalatoren medmindre din sundhedsplejerske har lært dig hvordan man bruger det, og du forstår at bruge det korrekt.

Ring til din læge, eller gå til nærmeste hospital skadestuen med det samme, hvis du har nogen usædvanlige symptomer, såsom forværring åndenød, brystsmerter, øget hjertefrekvens, eller kulderystelser.

Alvorlige bivirkninger, indbefatter

Almindelige bivirkninger omfatter

Fortæl din læge om enhver bivirkning, der generer dig, eller som ikke går væk. Dette er ikke en komplet liste over bivirkninger. Spørg lægen, sygeplejersken eller på apoteket, hvis du har brug for mere information.

Ring til din læge til læge om bivirkninger. Du kan rapportere bivirkninger til regeringen på regeringen-1088.

Medicin er undertiden ordineret til formål, som ikke er nævnt i en indlægsseddel. Brug ikke denne medicin til en tilstand, som det ikke var ordineret. Må ikke give det til andre mennesker, selv om de har samme tilstand, som du har. Det kunne skade dem.

Hvis du ønsker mere information om dette lægemiddel, tale med din læge eller apoteket. Du kan spørge din læge eller apoteket til oplysninger, der blev skrevet til sundhedspersonale.

Vigtig information

Aktive ingredienser: umeclidinium

Inaktive ingredienser: lactosemonohydrat (indeholder mælkeproteiner), magnesiumstearat

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke udelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrolleret stof

Godkendelse Historie Kalender Drug historie på regeringen

KOL, vedligeholdelse Spiriva, Symbicort, albuterol, Advair Diskus, Ventolin, ProAir HFA, ipratropium, Xopenex, Proventil, Breo Ellipta, Atrovent, Combivent

KOL prednison, Symbicort, Xopenex, Breo Ellipta, Anoro Ellipta, Daliresp, budesonid / formoterol, levalbuterol, Tudorza Pressair, Stiolto Respimat, Xopenex HFA, roflumilast

Hvem bør ikke bruge Incruse Ellipta?

Før du bruger Incruse Ellipta

Hvordan skal jeg bruge Incruse Ellipta?

Hvad sker der, hvis jeg overdosis?

Incruse Ellipta bivirkninger

Hvordan opbevarer jeg Incruse Ellipta?

Generel information om Incruse Ellipta

Hvad er ingredienserne i Incruse Ellipta?

Incruse Ellipta (umeclidinium)